Cum se monteaza

Spread the love
 1. Pregătiți suprafața pe care o veți acoperi cu placi polistiren decorativ
  Placile trebuie aplicate pe o suprafață curată, uscată și netedă, fără strop de murdărie. Înainte de montare, imperfecțiunile de pe suprafață (perete) trebuie remediate. Dacă suprafața este acoperită cu lemn, plastic sau lac, șlefuiți suprafața cu un șmirghel cu granulație fină.
 2. Aranjați placile de polistiren decorativ
  Întâi de toate, planificați cum să le aranjați, acordând atenție direcției modelului, pentru a se îmbina corect.
 3. Instalați placile de polistiren decorativ pe perete
  Lipiți panourile direct pe perete folosind un adeziv pentru polistiren . Aplicați adezivul uniform pe suprafață, fie în puncte, fie de-a lungul marginii panoului, la aproximativ 1 cm de la margine (partea din spate a panoului) și pe marginile de contact ale panoului. Acum apăsați ușor panoul pe suprafață. Folosiți imediat un burete umed pentru a îndepărta orice cantitate excesivă de adeziv. Când așezați panourile pe perete, asigurați-vă că toate marginile aderă corect la suprafață.
 4. Finisarea placilor de polistiren decorativ
  După uscarea adezivului se va trece la finisarea îmbinărilor, cu silicon acrilic. Evitați folosirea materialului în exces. Surplusul se va îndeparta cu ajutorul unui burete sau lavete umede curate, lăsând intactă liniatura. În cazul în care peretele nu este drept, eventuale goluri apărute la îmbinare se vor umple cu material.

Ți-am dat o idee inovativă? Acum este momentul să încerci chiar tu și să ne arăți cum ți-ai decorat pereții

WhatsApp-Image-2023-01-10-at-16.28.10
X
×