Specificatii tehnice

Spread the love

Dimensiune placa: 100×50 cm
Grosime placa: 2 cm
Densitate material: 39 kg/m3
Placile din polistiren decorativ se folosesc in scopuri decorative si de izolare pe suprafetele peretilor exteriori si interiori.
Cu numeroasele sale opțiuni de model, se poate adapta oricarui stil pe care doriti sa il creati in decorul dumneavoastra.
Placile de polistiren decorativ au un material care combina avantajele durabilitatii, izolarii termice si fonice cu rezistenta ridicata.
Polistirenul decorativ este o spuma rigida, usoara si flexibila, care asigura o solutie excelenta de izolatie, cu o buna capacitate de respingere a apei, ideal in constructii si izolatii. Este finisat prin metoda de imprimare prin injectie în matrite speciale, acoperirea exterioara realizandu-se cu un strat acrilic dur: intretinere usoara; timp de uscare redus; durabilitate ridicata; aderenta foarte buna la suport.
Placile din polistiren decorativ sunt realizate dintr-un material prietenos cu mediul (polistirenul este un material reciclabil)
De asemenea, polistirenul folosit in fabricarea placilor decorative este un material izolator avand o performanta termica excelenta (consum redus de energie) si o rezistenta excelenta la inghet-dezghet care nu isi pierde caracteristica de izolare in timp;
Nu este atacat de mucegai, nu produce bacterii, are o mare capacitate de respingere a vaporilor; material lavabil, este un material care se poate spala fara a-si pierde calitatile.
Clasa B1 este de tip ignifug. nu mareste flacara, o tine inauntru.
Este rezistent la umidiate , la socurile mecanice.
Este antistatic. Nu reține praful si murdaria
Este imprimat digital UV și este rezistent la lumina soarelui
Este tridimensional. Adancimea caramizii și a pietrei ofera un aspect realist
La imbinarile dintre placi se asigura continuitatea modelului si nu exista distorsiuni ale imaginii.
Este usor de manevrat, taiat si instalat, nu se sfarama;
Poate fi lipit cu orice marca de silicon sau adeziv pentru polistiren
Poate fi aplicat pe orice suprafata uscata. Nu are nevoie de pregatire speciala
Are capacitate de a-si mentine forma;
Poate fi revopsit in culoarea dorita cu lac pe baza de apa.
Placile din polistiren decorativ sunt economice fiind de aproximativ 4 ori mai ieftine în comparație cu aplicațiile cu piatră natural. Sunt usor de montat , usor de curatat, usor de debitat, au un aspec natural.

X
×